Înainte să o cunoască pe Elena Udrea (44 de ani), Adrian Alexandrov (32 de ani) a cochetat cu modelingul. A fost manechin pentru case celebre, iar în ultima perioadă a lucrat în Dubai, unde a recomandat-o şi pe Monica Gabor. După ce a renunţat la această lume „strălucitoare”, tânărul s-a apucat să vândă case. A fost broker imobiliar câţiva ani, dar după ce a cunoscut-o pe fosta blondă de la Cotroceni, acesta a decis să treacă la un alt nivel, la îndemnul logodnicei sale.

Astfel că anul trecut şi-a deschis propria companie imobiliară pe care a afiliat-o brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, aşa că am preluat franciza Re/Max, fiind total angajat şi încrezător în acest nou proiect. Piaţa imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult şi tranzacţionându-se proprietăţi la preţuri foarte mari”, a declarat Alexandrov pentru Profit.ro. 

Sursa: Click


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si