Profesorul universitar Liviu Spătaru, fost primar al Reşiţei, a deavăluit că Vasile Blaga s-a abţinut cu greu să nu-l ia la bătaie pe Liviu Dragnea, în timpul unei şedinţe cu scântei a PD, în sediul din Modrogan, în anul 1998. Motivul: Blaga aflase că Dragnea pusese mâna pe câteva lacuri de pe lângă Alexandria. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Pe când eram secretar general adjunct al PD-ului, domnul Vasile Blaga nu a mai rezistat şi ca să nu-l ia la bătaie a ieşit din sediu. El era prefect de Teleorman şi preşedintele organizaţiei era Adi Videanu. Adi Videanu mi-a spus că dacă nu-l terminăm pe ăsta ne face de râs, ne aduce numai prejudicii, că şi-a însuşit nişte lacuri, că a tras cu puşca după unii care au venit să pescuiască. Şi-a însuşit lacurile fără documente, fără acte, doar cu acte de corupţie, că e profund corupt. Am luat decizia să-l excludem atunci pe domnul Dragnea”, a povestit Liviu Spătaru pentru expressdebanat.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si