„E prezentă în permanenţă între noi. N-aş putea spune că… nu ştiu cum să vă spun. Am în casă câteva poze expuse. Şi fără să vreau, de când mă scol şi până mă culc le văd. Am o bucurie ca şi cum este acolo.

Am văzut odată o scenă la televizor, când cineva interpreta piesa ei, şi bineînţeles că nu a rezistat să o cânte fără să lăcrimeze.

Mă bucur când o aud la radio pe ea. E cu totul altceva decât atât când o pun eu să cânte…

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

… Nu, nu am visat-o. N-am visat un vis aşa… Poate e mai bine aşa. A fost ceva foarte vag, discret, am uitat imediat ce m-am trezit”, a spus mărturisit mama Laurei Stoica.

În noaptea de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea spre Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu.

Impactul a fost extrem de puternic, maşina fiind aruncată 20 de metri pe câmp. Într-o clipă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată. Anul acesta s-au împlinit 12 ani de la moartea îndrăgitei artiste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si