Aluat:

200 g faina
130 ml apa calda
8 g drojdie proaspata (1/4 cub)
1 lingurita sare
1 lingurita zahar (daca doriti mai dulce puteti pune mai mult)
ulei pentru uns si prajit

Umplutura:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

branza sarata

Mod de preparare

Se pune drojdia intr-un bol si se toarna apa (40°C).

Se dizolva drojdia in apa. Se adauga faina, sarea si zaharul. Se amesteca bine.

Citeste continuarea pe Kfetele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si