Primăria Ciugud a obţinut 2 milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru un proiect menit să facă răul Mureş navigabil. Lucrările vor începe în primăvară anului viitor.

Privită de sus, localitatea Ciugud arată că un canton elveţian.Uliţele sunt toate asfaltate, internetul e gratuit oriunde, iluminatul are că sursă energia verde, iar staţiile de autobuz au afişaj electronic.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dotările că la oraş au fost posibile din bani europeni.Comună e campioană absolută la atragerea de fonduri. Peste 30 de milioane de euro a primit până acum pentru proiectele revoluţionare, iar cel mai recent le întrece pe toate! 

Pe malul Mureşului, unde acum e doar o întindere neocupată, vor apărea poduri şi pontoane pentru ambarcaţiuni, spaţii de relaxare şi un camping uriaş.
Autorităţile locale vor să transforme zona într-un mic paradis unde să se poată relaxa nu doar localnicii, ci şi turiştii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si