Vine revolutia la Dinamo. Dupa ce fanii s-au revoltat, suparati din cauza evolutiilor proaste si ale rezultatelor care au trimis echipa mai aproape de retrogradare decat de playoff, Mircea Rednic este hotarat sa ia masuri drastice si sa aduca mai multi jucatori la echipa.

„Acest lot are limite” a recunoscut antrenorul cainilor dupa remiza de la Chiajna. Dinamo este pe loc de baraj si Rednic stie ca nu mai are mult timp la dispozitie sa repare lucrurile si sa ii duca pe ros-albi pe un loc de playoff.

De aceea antrenorul a anuntat numai putin de 5 transferuri noi la echipa. Portarul Logan Bailly si fundasul dreapta Sebastien Locigno sunt primele alegeri ale celui supranumit „Strambul”. Rednic ii stie pe jcuatori din Belgia si ii doreste la Dinamo.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Vor urma si pelcari de la echipa, nu doar veniri. Primii pe lista disponibilizatilor sunt mijlocasul Cooper, venit in aceasta vara si chair portarul Penedo, unul dintre titularii de baza ai lui Dinamo in ultimele doua sezoane. Cooper se pare ca s-a decis sa plece dupa ce a fost aproape sa sara la bataie cu un suporter la meciul cu Chiajna. Panamezul s-a suparat din cauza scandarilor rasiste la care a fost supus de o parte a galeriei cainilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si