A fost o seara memorabila, emotionanta, odata cu debutul noului sezon de aseara al emisiunii concurs “Vrei sa fii milionar?”, cu Teo Trandafir in postura de prezentator, fata in fata cu doi concurenti bine pregatiti.

Primul invitat al lui Teo Trandafir a pasit cu incredere in platoul emisiunii. Ema Stefanescu, din Bucuresti, a reusit sa treaca de primul prag al concursului, in drumul spre milionul de lei, dar a plecat acasa cu suma de 1000 de lei, dupa ce a aceasta a ajuns la intrebarea numarul 7, care i-a dat mari batai de cap.

Chiar si dupa ce concurenta si-a folosit si varianta ajutatoare, “Suna un prieten”, raspunsul acesteia nu a fost cel corect si a fost eliminata din concurs.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

“Intotdeauna trebuie sa vedem partea buna a lucrurilor. Tu pleci acasa cu premiul de 1000 de lei. Sunt absolut convinsa ca fratele tau este mandru de tine. Sunt foarte onorata ca ai fost primul concurent pe care l-am cunoscut aici, la <Vrei sa fii milionar?>”, a spus Teo.

Nicu Perojuc, cel de-al doilea concurent care a venit la emisiunea “Vrei sa fii milionar?” pentru a-si testa cunostintele de cultura generala, i-a marturirist lui Teo Trandafir, inainte de debutul rundei, ca se simte ca pestele in apa, in lumina reflectoarelor.

Venit tocmai din Slovacia, concurentul este foarte aproape de a castiga suma de 1000.000 de lei. Vom afla in editia viitoare, de luni, 12 noiembrie, de la ora 23:00, daca Nicu Perojuc va pleca acasa cu milionul. Doar cinci intrebari il mai despart pe concurent de marele premiu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si