Şoferul unuia dintre camioanele implicate în accident a fost transportat la Spitalul Judeţean Argeş, alături de o altă persoană cu care se afla în vehicul. Este vorba despre un bărbat aflat în stop cardiac. Din păcate, medicii nu au mai reuşit să-l salveze.

Cei 35 de pasageri aflaţi în autocar au fost duşi de autorităţile locale la o pensiune, de unde vor fi preluaţi de un alt autocar pentru a-şi continua călătoria pe ruta Craiova-Grecia, notează Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc în comuna Lunca Corbului, unde un autocar, două camioane şi un autoturism s-au ciocnit. Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit la faţa locului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

'În autocar se aflau, din primele informaţii, 35 de persoane, iar în autoturism 5 persoane. Este vorba despre o coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, o persoană era în stop cardiac, trei persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului, iar o altă persoană, de naţionalitate greacă este transportată la spital.

Traficul pe DN65 Piteşti -Slatina, în comuna Lunca Corbului, este blocat în zona în care s-a produs accidentul.

Aproape 2.000 de oameni mor în accidente rutiere în România, în fiecare an. Statistica ne plasează în topul negativ al Uniunii Europene la acest capitol, dar şi în privinţa numărului mare de persoane rănite.

Foto: sursata.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si