Mama Adelinei Pestriţu a purtat o ţinută foarte elegantă, compusă din roşu şi negru, iar mama lui Virgil a ales o ţinută în alb-negru, la fel ca şi nora ei, Adelina. 

„Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate. De la bun început am ştiut că-mi doresc o ţinută decentă, cu pantalon, sacou şi pălărie.

Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit şi care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetiţa noastră, iar ţinuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”, anunţa Adelina Pestriţu înainte de botezul fetiţei sale, Zenaida Maria.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama Adelinei la botezul nepoatei sale

Adelina spunea că ţinuta pentru petrecere va fi mult mai sexy.

„Vă spun doar atât – ţinuta mea de seară va fi mult mai sexy, iar pe cea a lui Zeny încă n-am văzut-o pentru că tradiţia spune că nasa trebuie să o costumeze pe finuţă, după botez. Şi eu sunt în mega suspans!”, a mai spus Adelina.

Mama lui Virgil la botezul nepoatei sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si