6 femei si 6 barbati se avaentureaza sa isi gaseasca sufletul pereche in cel mai asteptat reality show al anului, "Puterea Dragostei".

Acestia vor locui separat, dar isi vor putea petrece opt ore pe zi impreuna in Casa Dragostei.
Nu au voie sa se intalneasca in afara acestei locatii, iar dumneavoastra, telespectatorii, veti avea un rol important in parcursul concurentilor care vor sa isi gaseasca adevarata iubire.

Va veti putea vota preferatul, iar, In fiecare saptamana, participantul care atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu in bani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Filmarile pentru show-ul matrimonial au inceput deja in Turcia, la Istanbul, iar Andreea Mantea le va fi aproape celor 12 concurenti aflati in cautarea dragostei.

Premiera mult asteptatului show va aveal loc luni 19 noiembrie, si va putea fi urmarit sase zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 10:00 si de la 13:00, si in fiecare sambata, incepand cu ora 15:30.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ii va incuraja pe cei 12 concurenti aflati in cautarea dragostei si a sufletului pereche, sa iubeasca fara bariere si sa arate lumii intregi ca dragostea nu cunoaste limite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si