Ilan Laufer a avut un discurs dur la adresa preşedintelui Iohannis, în timpul unei conferinţe de presă ţinută la finalul Biroului Permanent al PSD, după ce şeful statului a respins nominalizarea sa în funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale.

Tânărul a provocat însă şi confuzie, după ce a vorbit, în timpul discursului, despre originile sale. ”Mă numesc Ilan Laufer, din părinţi români, născut la Maternitatea Polizu, nu departe de Guvernul României.

Am studii superioare făcute la timp, am demonstrat în mediul privat, am reuşit să atrag peste 400 milioane euro în România şi să contribui la crearea a foarte multor locuri de muncă, peste o mie ”, a spus Ilan Laufer în timpul conferinţei de presă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toate bune şi frumoase, însă autobiografia lui Ilan Laufer nu se potriveşte cu cea emisă de prestigioasa publicaţie israeliană ”The Jerusalem Post”. Jurnalistul Greer Fay Cashman susţine că Laufer este născut în Israel, în Rishon Letzion, un oraş situat la sud de Tel Aviv, pe litoralul de centru.

”Dacă în cursul unei viitoare vizite la Bucureşti, Preşedintele Rivlin sau premierul Benjamin Netanyahu vor fi invitaţi să se adreseze Parlamentului şi vor alege să o facă în ebraică, vor exista cel puţin doi oameni care nu vor avea nevoie de traducător. Unul este proaspăt-numitul secretar de stat Ilan Laufer, un expat israelian în vârstă de 33 de ani care s-a născut în Rishon Lezion şi a devenit un om de afaceri de mare succes la Bucureşti.

Celaălalt este fostul ambasador al României în Israel, Andreea Păstârnac, care acum este Ministru al Românilor de Pretutindeni – sau aşa cum s-a autodescris – ministrul românilor din diaspora”, a scris jurnalistul de la ”Jerusalem Post” în 2017.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si