Bătăi ca-n codru într-un liceu din Haţeg. O elevă în vârstă de 15 ani a fost bătută crunt de fratele unei alte colege cu care avusese o altercaţie. Eleva de la Colegiul Naţional IC Brătianu din oraşul Haţeg, a fost internată în spital după ce s-a certat cu o colegă pe holul unităţii de învăţământ.

Adolescenta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spitalul orăşenesc, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, relatează Agerpres.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că pe holul unităţii de învăţământ, în cursul pauzei, a avut loc un conflict între două eleve, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar una dintre ele, în vârstă de 15 ani, şi-a chemat în ajutor fratele în vârstă de 18 ani, deoarece se simţea ameninţată. Acesta, fiind elev al aceleiaşi unităţi şcolare, a venit în scurt timp şi a lovit-o pe eleva în vârstă de 16 ani, după care a ieşit în curtea unităţii şcolare” , a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Elevii implicaţi în acest caz vor fi consiliaţi psihologic, iar Inspectoratul Şcolar s-a autosesizat, inspectorii solicitând lămuriri de la conducerea liceului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si