E clar că Nella Angheluţă o duce greu printre străini. Fosta parteneră de viaţă a Jaguarului locuieşte de ceva vreme în Belgia, dar nu s-a acomodat cu viaţa din Occdient. Ea a distribuit un mesaj emoţionant. “Să trăieşti departe de casă nu e pentru toată lumea. Trebuie să ai o inimă mare, destul de mare pentru a împacheta tot şi să pleci, lăsând în urmă amintiri, bucurii şi regrete, prieteni şi iubiri...”

, a postat Nella.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

Nella Angheluţă o duce greu printre străini:" Prieteni care nu sunt ai tăi, un oraş care nu-i al tău”

„Acest bagaj de inimă bate chiar şi atunci când atingi un sol care nu-ţi aparţine sau când eşti întins pe o saltea care nu are forma ta şi are doar o pernă incomodă, şi uitându-te la tavan si întrebându-te unde te duci.

Prieteni care nu sunt ai tăi, un oraş care nu-i al tău.”, a continuat fosta iubită a lui Ionuţ Sugacevshi.( vezi cum a atacat-o Jaguarul pe Monica Roşu)

Nella Angheluţă o duce greu printre străini: "D u-te spre un destin al tău”

Nu e un secret că Nella Angheluţă o duce greu printre străini.

“Trebuie să ai o inimă mare, atât de mare pentru a face loc pentru lucrurile noi. O inimă care, uneori, se teme pentru ca nu cumva alţii au uitat-o, pentru că prezentul i-a preluat în viaţa lor. Pentru că atunci când pleci, mai mult decât să te duci spre o destinaţie, du-te spre un destin al tău”, a încheiat Nella.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si