1 Decembrie a fost sărbătorit într-un mod impresionant de Nicolae Voiculeţ. Artistul a fost prezent la Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, alături de  Bobby Păunescu şi a susţinut un recital în faţa Bisericii Ortodoxe Pogorârea Duhului Sfânt.

Voiculeţ a dedicat momentul eroilor şi martirilor Transilvaniei, jertifiţi pentru întregirea României, iar Păunescu a fluturat drapelul tricolor în faţa celor câteva sute de români prezenţi la faţa locului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”La Târgu Secuiesc, Covasna, am cântat Imnul României pe o stradă lăturalnică, departe de centrul oraşului, pe strada Molnar Joszias. Acolo au voie românii ”minoritari” să-şi celebreze Ziua şi Centenarul, eroii şi martirii neamului. În curtea Bisericii Pogorârea Duhului Sfânt. Conducătorii ţării s-au spălat pe mâini, iar poporul trăieşte din speranţă şi rugăciuni”, a scris Voiculeţ pe contul lui de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si