Cornel Hernea, un poliţist de la Poliţia Transporturi din oraşul Oraviţa (judeţul Caraş Severin), şi iubita lui, Marcela, au fost găsiţi morţi în casă, joi dimineaţa. Echipa de criminalişti sosită la faţa locului a concluzionat că bărbatul şi-ar fi omorât iubita, după care s-ar fi sinucis într-o cameră alăturată. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Am fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa este găsit în locuinţă decedat. În locuinţă a fost găsită şi concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a spus comisarul şef Nicorici Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin.

Conform vecinilor, cei doi nu aveau probleme cu banii, dar se certau des din cauza geloziei manifestate mai ales de poliţist. Potrivit ultimei declaraţii de avere, criminalul Cornel Hernea beneficia de un salariu anual de 1841 de lei, avea o maşină străină achiziţionată în 2009 şi un credit de 32000 de lei scadent anul viitor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si