Tudor Niream a fost dat în urmărire naţională, după ce în seara de 23 noiembrie, în jurul orei 21.00, a plecat de acasă să se plimbe un pic şi nu s-a mai întors. Nimeni nu înţelege ce s-a putut întâmpla cu adolescentul de a dispărut de mai bine de trei săptămâni.

Pe 14 decembrie a fost ziua unuia dintre părinţii lui Tudor, însă nimeni din familie nu a putut să sărbătorească.

Şi asta pentru că singurul prilej care i-ar face fericiţi acum ar fi revenirea lui Tudor acasă.


 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Pe 14 decembrie se împlinesc trei săptămâni de la dispariţa lui Tudor. Progres nu s-a făcut mult, dar nu ne dăm bătuţi, căutăm în continuare şi avem încredere că îi vom găsi urmele. De asemenea, această dată este şi ziua de naştere a unuia dintre părinţii lui. Vor fi urări de ”La mulţi ani”, dar nu va fi un prilej fericit până când Tudor va fi reunit cu familia.

Oameni din lumea întreagă şi-au împărtăşit sprijinul moral şi sunt vigilenţi la orice apariţie. Dacă este zărit, vă rugăm, ca cel puţin, să faceţi o poză pentru a confirma că este într-adevăr el. Familia vă mulţumeşte din suflet”, este mesajul unui apropiat al lui Tudor, la trei săptămâni de când nu se mai ştie nimic de băiat.

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciu un semn până acum. Tudor a fost căutat de familie, de prieteni, de volnutari, de pompierii militari chiar şi în apele lacului Vârşolţ.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si