Mai exact, zilele trecute, alături de familia lui, Yamato Zaharia a fost nedezlipit de pârtiile din poiana Braşov, dovedind adevărate abilităţi de schior.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De altfel, la un moment dat, în glumă, l-a provocat la o întrecere pe fostul său rival de la Exatlon, Războinicul Iulian pîtea, chiar dacă, evident, concursul cu pricina nu a mai avut loc. Cu toate acestea, Yamato, alături de tatăl şi de fraţii lui, şi-a făcut de cap pe pârtie. ”Am fost la pârtie, în Poiană, alături de familia mea şi de fratele meu mai mic, Timon, care se dă cu placa. Îl aşteptăm şi pe Iulian (Pîtea) să vină, să îl întrec un pic cu schiurile”, spunea Yamato Zaharia.


Evident, mai apoi, seara, yamato Zaharia a început să petreacă aşa cum se cuvine alături de un prieten foarte bun de-al său, Faimos şi el în cel de-al doilea seozn al Exatlon, Mirel Drăgan. Şi, aşa cum se întâmplă după o sesiune serioasă de schiat, cei doi, probabil osteniţi după efortul pe care l-au făcut pe pârtie, au simţit nevoia să se relaxeze.
Şi, probabil, să se încălzească puţin, aşa că au dat o fugă la unul dintre restaurantele din zonă să se odihnească puţin. Şi, dacă tot au ajuns la restaurant, au ciocnit şi câte o cană cu vreun lichid fierbinte în ea, semn că, deşi s-au încălzit suficient pe pârtie, au simţit nevoia să îşi pună şi mai mult sângele în mişcare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si