Mihai Berar a început excelent competiţia la Exatlon şi s-a dovedit unul dintre cei mai buni războinici, după prima săptămână. Dotat cu un fizic spectaculos, extrem de agil, Mihai s-a dovedit foarte bun şi la finalizare, mai ales în meciul cu Ungaria. Acolo a reuşit să dea jos 6 elemente din 7 lovituri, având practic cel mai bun procentaj din acest punct de vedere.

Acest detaliu nu este unul de trecut cu vederea şi ar putea să cântărească mult în următoarele luni, el fiind văzut încă de pe acum ca unul dintre posibilii câştigători ai Exatlon sezonul 3. Şi nu este nici unul întâmplător.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mihai Berar este considerat unul dintre cei mai buni trăgători din Jandarmeria Română. În 2015, el a dovedit acest lucru la un concurs organizat de Ministerul de Interne. La categoria ”Pistol Carpaţi”, Berar a adunat 194 puncte, clasându-se pe locul 4 naţional, la 3 puncte de marele câştigător. Berar a acumulat cele mai multe puncte dintre toţi jandarmii care s-au înscris în concurs, dovedind că are ţintă bună, mână sigură şi multă stăpânire de sine.

Adică exact de ceea ce are nevoie la Exatlon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si