Deși au vârste curprinse între 17 și 21 de ani, bătăușii au acționat exact ca o grupare mafiotă. Înainte de atac, ei s-au adunat cu tot cu armele din dotare și s-au fotografiat. Ulterior, au mers la liceul unde învață elevul pe care își doreau să se răzbune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Motivul scandalului ar fi o fată. Elevul agresat nu a ascultat când i s-a interzis să aibă o relație cu fosta iubită a unuia dintre agresori.

Nu l-au găsit pe băiatul căutat, așa că i-au bătut prietenul

Incidentul s-a petrecut la Colegiul National Alexandru Vlahuță din București. Cel căutat era un elev de clasa a IX-a, dar în momentul în care acesta a fost atacat, un alt băiat, elev în clasa a XI-a a sărit în apărarea lui. Așa că agresorii l-au lovit. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, medicii băgându-l direct în sala de operație. "A fost bătut în ultimul hal. Are ruptură de piramidă nazală și a avut nevoie de intervenție chirurgicală. Și acum este tot în spital", au declarat cei care cunosc cazul. 

Agresorii au vârste cuprinse între 17 și 21 de ani și toți sunt din București.

Până acum au fost prinși șase dintre ei și au fost audiați de polițiști. Ei riscă să fie puși sub acuzare pentru loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea liniștii publice.

"Totul a pornit de la o poveste de dragoste dintre o fată și un elev din clasa a IX-a, coleg cu ea. Un alt băiat, fostul iubit al fetei, era gelos și a decis să se răzbune pe această relație.

A vorbit pe net cu mai mulți prieteni și i-a strâns la fața locului, în data de 10.12.2018 ca să îl bată pe tânăr. Un coleg de-al lui a intervenit și a fost bătut de către aceștia. Poliția anchetează acest caz", au declarat oficialii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si