Cea mai asteptata nunta a anului din India a adus laolalta toata crema Bollywood-ului, dar si personalitati din celelalte colturi ale lumii. Isha Ambani, fiica celui mai bogat om din India si-a unit destinul cu Anand Piramal, fiul unui alt miliardar indian. Oaspetii au fost adusi la nunta cu 100 de avioane, iar la dispozitie li s-au pus atat masini personale, cat si garda de corp.

Doamne si domnisoarele si-au facut apartia in tinute stralucitoare si cat mai colorate. Rochiile traditionale indiene au facut un adevarat spectacol pe covorul rosu.

Printre starurile invitate la nunta care a costat peste 100 de milioane de dolari s-au aflat Salman Khan si frumoasa actrita de renume international Priyanka Chopra, care a venit insotita de proaspatul ei sot, cantaretul american Nick Jonas.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/378/20000337/1/salman.jpg

Actrita a stralucit intr-o vestimentie de un roz pal cusuta cu fir de matase auriu. Fosta Miss World si actual fotomodel de succes, Aishwarya Rai Bachchan a venit impreuna cu familia.

Evident nu a lipsit multi premiatul si adoratul actor, cantaret si prezentator de televiziune Shah Rukh Khan.

Tinuta miresei a fost comandata la unul dintre cei mai apreciati designeri din India si a fost brodata cu fir de aur si cu pietre semipretioase. Bijuteriile au fost primite ca dar de nunta din partea parintilor, dar si a socrilor.

Mirele nu s-a lasat nici el mai prejos. A purtat un costum in aceleasi nuante ca si tinuta miresei. Brodat cu fir de aur si cu nasturi realizati din pietre semipretioase.

Prietena de familie de peste 10 ani cu familia miresei, Hillary Clinton a fost una dintre invitatele speciale ale evenimentului.

Se pare ca fosta prima doamna a Americii s-a simtit foarte bine la petrecerea de nunta, fiind nelipsita de pe ringul de dans.

Invitatiile de nunta au inclus coliere si pietre pretioase si au fost expediate in cosuri florale cu doua etaje. Costul pentru fiecare in parte a fost de peste 4.000 de dolari.
La organizarea petrecerii din ziua cea mare au participat unii dintre designerii de top ai Indiei. Asa cum cere obiceiul, nunta a fost presarata cu dansuri, muzica si spectacole in cladirea de apartamente din Mumbai, pe care o detine tatal miresei. Totul a fost decorat in stil traditional indian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si