Cei doi au avut parte de un eveniment special în viața lor, mai concret a fost ziua lui Silviu, însă Anca a avut ceva dificultăți în a găsi un cadou potrivit pentru partenerul său de viață. 

Anca Surdu și Silviu, iubitul ei, radiază de bucurie

Anca a mizat pe faptul că lui Silviu o să-i fie de ajuns zâmbetul ei, ceea ce nu e greu de crezut. 

"Este ziua lui Silviu. Nu ma intrebati de cadou... speranta mea este sa ma scot cu zambetul tamp de pe fata. Oricum, a spus ca nu-i lipseste nimic", scria fosta concurentă de la Exatlon la începutul acestei luni.

Anca Surdu și Silviu, iubitul ei, radiază de bucurie

Cine este iubitul Ancai Surdu

Pe iubitul Ancai Surdu il cheama Silviu Pasca si este un personaj cu state vechi in showbiz-ul romanesc. El a participat la un concurs de talente muzicale, a facut parte din echipa lui Smiley, apoi a intrat in gasca lui Smiley de la Hahaha Production. Silviu Pasca este bun prieten si colaborator cu Feli Donose, face parte din mai multe proiecte muzicale, dintre care si trupa “Are you anywhere”. In vacanta lor, Silviu Pascu si Anca Surdu s-au fotografiat in ipostaze tandre, iar fanii lor au fost incantati sa ii vada atat de fericiti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si