De-a lungul timpului a impresariat nume precum Nicu Vladimir, Vali Sterian, Phoenix, Iris, Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Gheorghe Gheorghiu, Anda Călugăreanu, Dan Andrei Aldea, Mircea Florian sau Zoia Alecu.

A murit Relu Gherghel

Artistul Gheorghe Gheorghiu a scris într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că vestea morții lui Relu Gherghel a picat ca un trăsnet. „Mi-a marcat tinerețea… A avut mereu încredere în mine și mi-a îndrumat mereu pașii spre tot ce era mai bun și mai bine…! Îți mulțumesc prieten drag și mă rog să ai un drum lin spre stele!

Îmbrățișări de respect și mulțumiri eterne pentru un om minunat! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace..!”, a precizat muzicianul.

A murit Relu Gherghel

A organizat numeroase evenimente la Sala Polivalentă, Club A sau Sala Palatului, dar și primul concert Phoenix după întoarcerea celebrei trupe în țară. A fost regizor și prezentator de concerte și festivaluri, fiind organizatorul celebrului Festival ECOPOP, primul eveniment de acest gen din România, în care ecologia și muzica au fost pe aceeași scenă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si