Dupa o zi intreaga de cercetari si prelevari de probe, astazi, la sediul bancii, ferestrele sparte au fost acoperite. Suflul exploziei din timpul jafului a fost, insa, atat de puternic, incat doua masini parcate in fata sucursalei au fost avariate. Autoturismul acestei femei (8.55) a fost singurul care n-a fost zgariat sau distrus.

Cei trei hoti par sa fi planuit totul in detaliu.

Asta cred locuitorii blocului din Brasov in care functioneaza banca jefuita. Nici inainte si nici dupa explozie nu s-ar fi auzit nicio alarma.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In ultimele doua zile, politistii din Brasov au audiat mai multe persoane in legatura cu jaful de la bancomat si au urmarit cu atentie inregistrarile de pe camerele video. Intr-adevar, ar fi vorba despre trei hoti, care in noaptea de vineri spre sambata au actionat ca niste profesionisti.
Momentan sunt liberi si bogati- au furat din sucursala 160 de mii de lei.

Politistii nu vor sa dea detalii, dar spun ca au un cerc de suspecti.


Potrivit martorilor, doi dintre hoti- cei care ar fi pus explozibilul langa bancomat, s-ar fi intalnit cu cel de-al treilea complice in apropierea sucursalei si apoi au fugit cu totii pe o strada laturalnica.

De atunci, parca s-au evaporat. Oamenii legii au incercat sa refaca traseul hotilor, ba chiar i-au cautat si cu un caine de urmarire. Insa pana acum, n-au fost de gasit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si