Autospeciala aparţine Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea şi transporta un pacient, care a fost preluat de o ambulanţă din Constanţa. Mai exact, este vorba despre o femeie, care era în drum spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu diagnosticul pericardită. Aceasta nu prezintă traumatisme în urma accidentului.

Potrivit anchetatorilor, la data de 11 ianuarie, ora 14.20, un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac iar la intersecția cu DN 22 nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o ambulanță care se deplasa dinspre Tulcea către Constanța

având semnalele luminoase în funcțiune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei în vârstă de 45 de ani, fiind vorba despre asistenta medicală de pe autospeciala SAJ Tulcea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si