Mâine, de la ora 20, începe cel de-al treilea sezon al competiției fenomen ,,Exatlon". 10 faimoși și tot atâția războinici încep lupta pentru marele trofeu, dar, înainte de această, au avut de înfruntat un moment extrem de greu: despărțirea de cei dragi. 

Conștientă că în următoarele luni dorul de mama o va năpădi, fiica razboinicei Irina Postolea și-a încurajat mama să fie o învingătoare. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Antrenoare de judo, Irina are o poveste de viață impresionantă, pe care o veți descoperii pe parcursul faimoasei competiții. 

Diana Pivniceru cu greu a fost lăsată să plece din brațele iubitului ei. Instructor de fitness și vicecampionana națională la proba de 800 de metri, Faimoasa a fost ținută în brațe până-n ultima clipă. 

Multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo, Andreea și-a luat cu greu rămas bun, însă știe că familia și prietenii o vor susține din față televizioarelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si