Ieri un apel la 112 anunta ca o femeie din comuna Moieciu de Jos urmeaza sa nasca.Pentru ca zapada in unele zone era foarte mare,ambulanta nu a putut sa ajunga la ea ,asa ca a fost trimis un echipaj medical cu o senileta. Numai ca si acest vehicul abia a putut inainta prin nameti.

Pentru ca echipajul medical nu a putut ajunge la timp la gravida aflata in travaliu,medicul coordonator al serviciului unic de urgente a asistat telefonic la nasterea copilului.

Mama gravidei a fost cea care a urmat toate instructiunile doctorului pana cand pompierii si echipajul medical au ajuns la pacienta si au preluat-o.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Odata ajunsi in Moieciu de Jos, in zona in care au ramas ambulantele, mamica si bebelusul au fost transferati rapid in autospeciale si au fost dusi la spital.

Proaspata mamica si pruncul ei au ajuns la Maternitatea Brasov. Aici medicii ii vor tine cateva zile sub supraveghere, iar daca toate analizele vor iesi bune, atunci cei doi se vor putea intoarce acasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si