Florin este un barbat cu probleme locomotorii grave, iar ingrijirea lui depinde de acest pat electric, dotat cu dispozitive medicale. De 72 de ore, insa, cartierul in care locuieste a ramas fara curent, iar mama si fiica bolnavului incearca sa-i ofere conditii, improvizand.

Locuinta familiei face parte dintr-un cartier de vile situate la cateva sute de metri de Tabara Navodari si, implicit, de mare.

Oamenii s-au mutat aici in 2008, cand au cheltuit intre 80 si 150 de mii de euro sa-si cumpere teren si sa ridice casele. Pe atunci, fostul edil al orasului Navodari le-a facut o promisiune desarta: ca vor avea pe strada toate utilitatile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In disperare de cauza, localnicii au incheiat o intelegere cu reprezentantii Taberei de copii din Navodari si s-au bransat legal la sursa lor de electricitate. De-a lungul anilor, insa, complexul nu si-ar fi platit toate facturile catre ENEL. Asadar, curentul se intrerupea constant.... pana acum 3 zile, cand oamenii din cartier au ramas in bezna de tot.

Proprietarii caselor de lux au cerut in nenumarate randuri ajutor din partea autoritatilor locale, dar degeaba.

Ieri, insa, la vederea camerei de filmat, primarul i-a primit in audienta pe reclamanti si a gasit INSTANT o solutie pentru ei.

Solutia implica insa multe piedici birocratice, asa ca pana ce strazile din cartier vor deveni ale orasului, primarul va propune in sedinta de consiliu local ca Tabara din Navodari sa devina o societate de interes public, care sa vanda legal curent vilelor din apropiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si