Sunetul scoicilor proaspete, aruncate intr-o tigaie uriasa, prevesteau inceputul unei zile de primavara la malul marii. Astazi la ora pranzului, bucatarul unei terase din Portul Tomis si-a pregatit ingredientele si a dat aroma preparatelor gatite in aer liber.

Mesele au fost aranjate in aer liber iar clientii n-au intarziat sa apara. Scoicile au fost la mare cautare, la fel si vinul rose. Toate terasele deschise au fost pline, astazi.

Dupa ora pranzului, afara s-a facut si mai cald- pana la douasprezece grade celsius. Asadar, si faleza de la cazinou s-a aglomerat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In timp ce la mare venise primavara, pe valea Rudariei peisajul era incremenit. Pe ulite rar intalneai vreun localnic. Dupa zile intregi de temperaturi negative, apa raului a inghetat, la fel si cele 22 de mori- incluse in patrimoniul UNESCO. Nici in nordul tarii n-a ajuns primavara. 8 camioane au ramas blocate in pasul Gutai din cauza zapezii.

Unele masini au avut nevoie de tractare pana in varful muntelui Gutai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si