Pe aceasta harta interactiva, vedem ca este imposibil sa te ascunzi de hotii cibernetici atata timp cat folosesti internetul! De cele mai multe ori acestia au ca tinta persoanele care au un anumit statut financiar, dar si social.

Cu un cont de socializare care ii reprezinta intreaga activitate profesionala de pana cum, dar totodata ii asigura si o sursa de venit, Cristina Mihaela a ajuns sa fie victima unei astfel de infractiuni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Odata deveniti administratori pe contul dumneavoastra, Hackerii nu ezista sa santajeze sau sa ceara bani de la prieteni prin metoda accidentul. Infractiunile virtuale au devenit deja, la nivel mondial, cele mai frecvente metode de inselaciune. Specialistii ne indeamna sa nu facem rabat cand vine vorba despre masurile de securitate.

Pentru a nu cadea victima unor astfel de infractiuni, specialistii vin cu sfaturi care tin de siguranta conturilor personale de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si