Bărbatul a murit, vineri dimineață, răpus de o boală gravă.

Anunțul morții a fost făcut chiar de către artista Brîndușa Covalciuc Ciobanu, pe o pagină personală de socializare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu banii din contul Ilenei Ciuculete de pe drepturile de autor? A avut artista costume de 50.000 euro?

Unde este depus trupul neînsuflețit

„Dumnezeu a hotărât ca dragul meu soț, Cristinel Ciobanu, cu care am fost împreună la bine si la greu 33 de ani, să plece după o grea și lungă suferință în lumea fără dor, lăsându-ne cu sufletul pustiit.

Dacă doriți să vă luați adio o puteți face din această seară până marți 29 ianuarie la capela Bisericii Sf Ioan din Botoșani (cartierul Stejari). Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Brândușa Covalciuc Ciobanu pe pagina personală de Facebook.

Prietenii i-au transmis mesaje de condoleanțe

"O veste tristă în această dimineață. Soțul bunei mele prietene, Brîndușă Covalciuc Ciobanu, a plecat pe drumul cel fără întoarcere.Dumnezeu

să-l odineasca în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate", a scris Valeria Arnăutu, colega și prietena Brîndușei Covalciuc.

Și artista a avut probleme de sănatate

"Am fost la un pas de diabet, dar aveam şi probleme grave cu ficatul. Mi-era teamă să nu fac accident vascular. Nu mai am glicemie mare, mănânc normal, sunt un alt om", povestea artista pentru Click!.

Brânduşa Covalciuc cântărea 102 kg înainte de intervenţia chirurgicală. Operaţia de micşorare a stomacului onstă în secţionarea pe cale laparoscopică, cu îndepărtarea porţiunii dorsale, ce constituie aproximativ 80% din volumul organului. În urma procesului, centrii foamei sunt eliminaţi. În circuitul digestiv rămâne un tub gastric cu un volum redus, de doar 100 ml, ce te obligă să consumi alimente în cantităţi foarte mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si