E clar că Florin Piersic este supărat pentru că nu a fost invitat la Ateneu. Marele actor, care a fost omagiat pe 27 ianuarie, în ziua în care a împlinit 83 de ani, într-un spectacol organizat la Cluj-Napoca, a ţinut un discurs în care a amintit şi de o nemulţumire recentă. Pressone.ro a realizat un reportaj la eveniment şi a relatat că “Piersic e supărat şi pe actuala conducere superioară de stat.

Nu l-au invitat la Ateneul Român, când România a preluat șefia Uniunii Europene”.

Citeste si: Florin Piersic a fost la o băută cu Patriarhul Daniel! Actorul a fost servit de Preafericit cu lichior de nucă!

Florin Piersic este supărat pentru că nu a fost invitat la Ateneu: "Trebuia să vină și Piersic, să recite poezia "Limba română" 

“Uite, Ioan Aurel Pop, jur pe viața mea. Dacă aș avea un cuvânt de spus în țara asta, mâine erați președinte. Sunteți președintele Academiei Române, mergeți la București, dar nu vă vine în cap să spuneți: în sala asta superbă a Ateneului român trebuia să vină și Piersic, să recite poezia «Limba română», că despre asta era vorba. Așa, s-au dus toți puțandrăii pe acolo", a declarat actorul, conform pressone.ro.

( vezi cum a recunoscut Florin Piersic că a avut o relaţie cu Angela Similea)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Florin Piersic este supărat pentru că nu a fost invitat la Ateneu. Evenimentul a fost prezentat de Manuela Hărăbor

Se ştie că Florin Piersic este supărat pentru că nu a fost invitat la Ateneu. Ceremonia oficială de preluare a președinției Consiliului UE, desfășurată la Ateneu, a avut loc pe 10 ianuarie. În cadrul ceremoniei au susținut discursuri președintele Klaus Iohannis, șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și Florin Iordache, în locul președintelui Camerei Liviu Dragnea, absent de la eveniment. Au luat cuvântul și preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, precum și premierul Viorica Dăncilă. Evenimentul a fost prezentat de actriţa Manuela Hărăbor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si