Caz halucinant în satul Zurbaua, comuna Dragomirești-Vale în timpul unei înmormântări. Un bărbat care a murit trebuia să fie înmormântat de către preotul din sat, însă defunctul nu a mai apucat să aibă o slujbă liniștită, deoarece rudele îl acuză pe preot că le-a cerut bani pentru înmormântare, sub forma unor taxe de groapă, de înmormântare sau de capelă. Pe deasupra, femeia care vinde lumânări ar fi cerut și ea bani pentru curățenie.

De la acest incident a pornit o ceartă între familia bărbatului mort, aflat lângă ei în coșciug, și preotul din sat. Bărbatul îi lăsase pe oameni cu ochii în soare, cu mortul în stradă, însă la insistențele lor, acesta s-a întors pentru slujba de înmormântare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Părintele o luase înainte, cu mașina, nemulțumit de banii primiți. Noi am rămas cu mortul în drum. Atunci am trimis un băiat după el să îl cheme înapoi și l-am rugat politicos să meargă odată cu mortul și să mai zică și el ceva din când în când. Nu avea nicio carte la el, nici cadelniță, nu-ți dădeai seama care din mulțime era preot”, a declarat un membru al familiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si