Fosta concurentă de la Exatlon este extrem de fericită, conform postărilor de pe contul său de socializare. Mihaela și Vlad s-au căsătorit, iar Mădălina Linguraru a fost alături de cei dragi din viața ei într-un moment așa de important.

"Fericirea ei este și fericirea mea. Casă de piatră Mihaela și Vlad. #weddingsister", a fost mesajul care însoțește imaginile postate de fosta concurentă de la Exatlon.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cine este Mădălina Linguraru

Mădălina Linguraru (n. 26 noiembrie 1992) este o practicantă a luptelor în sitl liber din România care a câștigat medalia de aur la Jocurile Francofoniei desfășurate la Nisa, Franța în anul 2013 În anul 2017, Linguraru a câștigat medalia de bronz la categoria 48 kg și medalia de aur la categoria 50 kg în cadrul Jocurilor Francofoniei din Abidjan.

Mădălina Linguraru a început să practice luptele în anul 2004 în orașul natal, fiind antrenată de Dumitru Artene și Uță Constantin. Înainte de asta, Linguraru a practicat o scurtă perioadă de timp judo.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si