Seismul s-a produs în judeţul Buzău, la 123 kilometri adâncime. Cutremurul din Buzău a avut loc la ora 9:12 minute şi a avut magnitudinea de 3 pe scara Richter, potrivit INFP.

Cel mai puternic cutremur de anul acesta a avut loc pe 9 ianuarie şi a înregistrat o magnitudine de 4,4 grade. Anul trecut, cel mai serios seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită puternic și la București.

Gheorghe Marmureanu a vorbit despre marele cutremur: "Ce rost mai au aceste nimicuri?"

Gheorghe Marmureanu a vorbit despre marele cutremur care ar putea sa se produca in Romania.

Citeste si: Giani Kiriță a ajuns la capătul puterilor! Nu mai face față: "Ăștia sunteți! Sunt mai buni ca voi"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Discutam de cutremur mare din 2040. Ce rost mai au aceste nimicuri? Am observat ca exista cutremure la 37- 38 de ani, altele sunt la 65, altele la 100 de ani. Ciclul nou care a inceput in 1940, a fost acum 37, ar trebui sa fie ori 64, ca 38 a trecut, 64, 65, viitorul mare cutremur.

Viitorul mare cutremur va prinde sudul Moldovei, partea de rasarit a Munteniei, Dobrogea ceva catre Kiev", a spus Gheorghe Marmureanu la un post tv. 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si