O individa din Oradea este acuzata ca a vandut bolnavilor de cancer fiole neautorizate amagindu-i cu vindecarea. O femeie sustine ca medicamentele ar fi mutilat-o. Straniu e ca anchetatorii nu au vazut nicio inselaciune in toata povestea. Atentie, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Femeia de 41 de ani, bolnava de cancer, spune c-a fost prada escrocilor.  Cum doctorii nu-i mai dadeau nicio sansa de vindecare, femeia spune ca a cautat singura salvarea, pe internet.

In urma cu doi ani, a dat peste o asociatie care promitea minuni. Mai precis, vindea bolnavilor iluzii in fiole scumpe, dar neautorizate pe piata din Romania. Discutiile telefonice se purtau cu o individa din Oradea care ar fi pretins ca e medic.

Grav e ca multe dintre fiole veneau fara prospect si fara eticheta. Asadar, nu stie nimeni ce prafuri erau inauntru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Speriati, oamenii au reclamat-o pe asa zisa doctorita la politie. Ca sa-i impace, femeia le-a inapoiat 10 mii de lei din banii platiti pe tratament. Faptele sunt consemnate de procurorii din Rosiorii de Vede, Teleorman. In ordonanta scrie negru pe alb ca fiolele erau contrafacute.

Mai mult, ca exista probe cum ca biata bolnava ar fi fost indusa in eroare. Cu toate acestea, dosarul a fost clasat.

De la Parchetul din Rosiori nu vine nicio lamurire. Nici in Oradea nu am gasit pe nimeni. Asociatia ar fi avut sediul intr-o bloc de la marginea orasului si ar fi fost infiintata de catre asistenta acuzata de inselaciune, fiul ei si iubita acestuia.

Ingrijorator e ca inca exista o gramada de astfel de asociatii care promit miracole pe bani grei. Bolnavii sunt usor de amagit, de aceea medicii ii avertizeaza sa nu se increada in tratamente-minune. De multe ori, acestea pot grabi moartea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si