Păstrăvăriile de la munte, afaceri profitabile
Satui de pestii congelati din supermarketuri, romanii cauta alternative mai sanatoase.
Pastravariile de la munte sunt o afacere profitabila si au inceput sa se dezvolte tot mai mult, iar clientii vin pe banda rulanta. Proprietarii lacurilor ii lasa chiar sa-si pescuiasca singuri hrana.
Acum, bazinele pastravariei sunt populate cu peste patru mii de pastravi. In bazinele mai mari exista si crapi sau carasi pentru pasionatii de pescuit sportiv. Pestii sunt hraniti numai cu cereale, ca sa creasca sanatos.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro
Cei aflati in trecere se pot opri sa cumpere pastrav proaspat, scos direct din bazin. Kilogramul este 25 de lei. Pastravaria are si un restaurant cu o suta de locuri unde clientii pot savura bunatatile pregatite de bucatari.
Citeste si: CURS VALUTAR 28 februarie: Euro a urcat spre pragul de 4,75 lei
Proprietarii vor sa populeze toate bazinele cu peste, vor pregati o zona unde pot fi organizate competitii de pescuit sportiv, dar vor aparea si cabane din lemn pentru cazarea turistilor.