Este adevărat că pentru a fi admisă în acest domeniu este necesar ca o candidată să dispună de anumite calități fizice și intelectuale. Senzualitatea, o siluetă impecabilă și o frumusețe desăvârșită nu sunt neapărat cele mai importante trăsături ale potențialalor candidate. Oricât de surprinzător ar parea, inteligența și capacitatea de a întreține o conversație pot cântări mai mult în performanța unei angajate în acest domeniu. O personalitate dezinvoltă, care știe ce vrea și care este dispusă să muncească serios pentru a-și atinge țelurile este o altă însușire demnă de apreciat.

Dacă vrei să afli și tu mai multe detaliile despre ce însemnă să fii o Money Girl, atunci intră pe site la   angajari la Money Studio videochat.

Ce este un studio videochat și ce se întâmplă acolo?

Videochat-ul nu este nimic altceva decât un studio unde se poartă conversații online pe o anumită temă cu persoane diferite din alte țări. Acest lucru se realizează cu ajutorul unor computere personale și al unor camere web. Avantajul fiecărui model  este dat de cât de mult reușește să mențină un client într-o conversație interesantă și incitantă. Pentru că v orbitorii plătesc un preț pe minut, talentul de a lega și de a întreține o conversație va fi mereu răsplătit. Tot ceea ce se întâmplă în spatele camerei oferă siguranță și nimeni nu poate trece de permisiunea și preferințele persoanelor implicate.

O conversție poate fi oprită oricând, dacă nu se încadrează în gusturile persoanei implicte. Se păstrează întotdeauna discreția și anonimatul interlocutorilor. De aceea nu trebuie să iși faci griji. Nu se poate întâmpla niciodată ceva rău.

Calitățile de care dispune fiecare model online îl vor face apreciat de potențialii parteneri de conversație. De aceea senzualitatea și talentul de a te face plăcută vor fi foarte apreciate de angajator.

Implicarea și seriozitatea sunt alte două aspecte extrem de importante pe care o candidată trebuie să le ofere.

Care sunt avantajele de a lucra la Mney Studio și de a fi# moneygirl?

Dacă ai aflat informațiile necesare despre ce activitate vei presta la acest tip de studio, merită să cunoști și avantajele pe care un astfel de job le aduce canditatelor tinere, îndrăzneșe, care și-au depășit prejudecățile legate de acest domeniu. Vei avea șansa de a obține mai repede toate acele lucruri la care visezi de ceva vreme, dar știi că nu poți câștiga de la un job obișnuit.

Dacă un job de model videochat sau moneygirl este ceea ce ți se potrivește, află că la Money-Studio ai în primul rând șansa să cunoști cea mai interesantă și ce mai dezvoltată industrie online din România și să lucrezi cu cea mai tare agenție de videochat.

Și într-un studio de videochat există experiență și profesionalism, seriozitate și responsabilitate, training și cursuri de dezvoltare personală. Și modelele de videochat, pot fi calificate și performante, pot face și ele carieră în acest domeniu competitiv și interesant. Personalul ce dezvoltă și inovează un studio de videochat se implică cu profesionalism și seriozitate în toate detaliile activității pe care o promovează.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Principalele beneficii de care pot avea parte fetele moneygirl de la Money Studio sunt:

- Un apartament direct de la dezvoltator, în toate zonele Bucureștiului, fie că vorbim de o zonă centrală sau de una periferică mai liniștită, cu avans și dobândă 0%.

- Posibilitatea de a cumpăra o mașină nouă în leasing, fără a mai fi nevoită să muncești și să stângi ani de zile bani pentru a cumpăra mașina pe care ți-o dorești.

- Un look perfect prin operații estetice în rate, la cei mai renumiți chirurgi plasticieni. Chipul tău și trăsăturile feței tale vor fi așa cum ai visat, iar tu te vei putea bucura de încrederea de sine pe care ți-o doreai de atât de mult timp.

- Vacanțe de vis, în țări exotice și posibilitatea de a călători spre destinați turistice unice și interesante.

- Cu veniturile pe care le realizezi aici, în funcție de performanțele tale, poți face shopping la magazine de lux oriunde în țară, precum și în marile capitale ale modei din lumea întreagă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Money Studio este o agenție profesionistă ce își dorește ca toate fetele să aibă parte de un loc de muncă deosebit, cu experiențe plăcute, la care să devină independente din punct de vedere financiar. Cu ajutorul unei echipe dedicate de traineri, acest job te va ajuta să te cunoști mai bine, să evoluezi ca persoană și îți va deschide nenumărate oportunități de viață și carieră. Vei avea toate motivele să îți dorești să faci parte dintr-o astfel de echipă.

Pentru a afla toate detaliile necesare și pentru a te bucura de toate aceste avantaje  contactează serviciul de recrutare al Money Studio.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si