Conform presei internaționale, femeia a fost bolnavă, iar soțul acesteia i-a promis ca dacă se face bine îi face o dovadă a iubirii sale pe care nu o va uita niciodată.

Karl și Donna von Schwarz sunt căsătoriți din 1966 și locuiesc în orașul Youngstown, din statul american Ohio. Din luna mai a anului trecut, Donna a suferit mai multe atacuri cerebrale și a avut o operație pe cord deschis.

I-a promis că, dacă se va face bine și va veni acasă, îi va lua un nou inel de logodnă, iar în momentul în care a văzut că starea soției sale începe să se stabilizeze și-a îndeplinit promisiunea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Momentul emoționant în care bătrânul a îngenunchiat și i-a dat inelul de logodnă soției a fost filmat de nepoata celor doi. ” Le-am spus că sunt faimoși și erau așa de fericiți! Nu am crezut că va fi un video viral, dar, în mod clar, ei merită din plin acest lucru”, a spus nepoata celor doi bătrâni.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si