Anunţul decesului a fost făcut de cunoscuţii săi, pe Facebook. „Viorel a plecat la ceruri. Vă mulţumim că i-aţi fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulţumim pentru suport, donaţii şi gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el…ne-a lăsat operele lui şi un gol imens pe care îl simte o ţară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun.

Zbor lin, Viorel”, arată mesajul publicat pe reţeaua de socializare.

Viorel Mardare avea 36 de ani

Viorel Mardare s-a născut pe 7 octombrie 1981, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi a devenit cunoscut după ce a realizat numeroase spoturi publicitare şi sociale de promovare a Republicii Moldova.

„Ieşite din uz au fost valorile de care mă ţineau părinţii. Altfel, eram azi deputat sau businessman”, declara în 2013 Viorel Mardare într-un material pentru revista VIP Magazin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În 2016, filmuleţul „Go on. Fruits from Moldova”, în care "The Show Must Go On" melodia lui Freddy Mercury este interpretată de moldoveni, a devenit viral.

Un alt filmuleţ apreciat realizat de Viorel Mardare este" Be Our Guest in Moldova", în care personajul principal îl joacă pe celebrul actor american Brad Pitt.

 

 

 

sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si