Ziua de joi vine cu temperaturi ceva mai plăcute în jumătatea estică a țării, însă partea vestică nu va scăpa de înnorări frecvente și câțiva stropi de ploaie. Temperaturile vor fi de la 6 grade în depresiuni, la 12 grade în sud-vest.

Vremea în fiecare regiune a ţării

Dobrogea şi Bărăganul- Pe aici găsim atmosfera însorită şi temperaturi mai modeste la malul mării.

Peste noaptea se înnorează şi e posibil să picure.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei avem vreme frumoasă pe timpul zilei, mulţi nori şi ceva ploi după lăsarea nopţii. Temperaturile se menţin în limitele normale şi ajung pe la 10...11 grade.

Şi în nordul Moldovei şi în Bucovina ne aşteaptă o zi plăcută, cu soare şi valori potrivite pentru milocul lunii Martie. La noapte apar câţiva nori de ploaie şi aici, iar în zonele de munte s-ar putea să vină lapoviţă.

Citeste si: Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,06%

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim atmosfera schimbătoare. Se adună norii din când în când, apar şi ceva condiitii de ploaie, iar maximele se opresc pe la 9...10 grade.

Se adună norii şi în ţinuturile vestice şi e posibil să lase doi, trei stropi. Zărim puţin şi soarele, vântul adie plăcut, iar temperaturile se menţin la valorile de ieri.

În Transilvania este frig dimineaţa, mai ales în depresiuni, dar temperaturile cresc de la o oră la alta şi ajung la 9...10

grade în vestul provinciei. Cerul va fi cam înnorat, s-ar putea să plouă, iar în zonele de munte se anunţa un pic de lapoviţă.

Norii se înmulţesc şi în zona Olteniei, dar ploile apar sporadic. Zărim şi soarele, iar la temperaturi nu prea sunt schimbări.

În ţinuturile sudice aşteptam vreme bună. E drept că apar ceva înnorări şi aici, dar şansele de ploaie cresc după lăsarea nopţii.

Bucureşti

În Bucureşti acum sunt 2 grade în centru şi minus 1 la periferie. Peste zi o să avem soare cu nori, va fi puţin mai cald decât ieri, iar peste noapte apar şi condiţii de ploaie. Aşa se explică scăderea presiunii atmosferice. Maximă atinge 11 grade, iar minimă, în creştere faţă de noaptea trecută, ajunge pe la 3...4 grade.

La munte avem temperaturi obişnuite perioadei, dar astăzi, cerul va fi destul de înnorat şi poate să apară lapoviţă. Vântul va avea unele răbufniri, iar prin staţiuni se ating cu greu 4 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si