Femeia facuse nenumarate plangeri la politie si avea un ordin de restrictie impotriva celui care a atacat-o. Din pacate, a fost degeaba.

Citeste si: Vacile Aubrac, noua senzatie in randul crescatorilor romani de animale! Au dat vacile de lapte pe cele de carne

Cristina, mama a doi copii, a fost atacata in propria-i casa cu un cutit, chiar de barbatul pentru care se mutase din Timisoara in Sighetul Marmatiei.

Atacul s-a petrecut sub ochii micutilor, de patru, respectiv sapte ani.

Asta au auzit, ingroziti, vecinii Cristinei in jurul orei 8 dimineata. Scandalurile dintre femeie si barbatul cu care avea doi copii erau deja ceva obisnuit pentru vecini. De frica lui, uneori Cristina fugea de acasa si dormea pe la vecini. S-a adresat si autoritatilor, dar a primit un raspuns halucinant.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Bălan, prima declarație după ce a fost din nou la un pas de moarte! Urmează încă o operație! "Au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate"

Intre Cristina si atacatorul ei a fost o poveste de dragoste intensa, care a facut-o pe femeie sa se mute din Timisoara in Sighetul Marmatiei, de dragul lui.

Odata cu copiii, au aparut si certurile. De doua luni, Cristina reusise sa obtina un ordin de restrictie impotriva lui. Nimic nu l-a oprit pe iubitul femeii, cioban de meserie. Atacata in propria-i casa, Cristina a incercat sa se refugieze in balconul apartamentului de unde a cerut ajutor vecinilor. A fost prea tarziu.

Dupa atac, barbatul a reusit sa fuga, insa politistii au reusit sa-l prinda in scurt timp, femeia in schimb a ajuns in stare extrem de grava la spital.

Femeia a murit in spitalul din Baia Mare, unde fusese transferata. Acum, barbatul risca ani grei de inchisoare pentru crima.

Un caz similar, petrecut acum nici doua saptamani in Bucuresti, ridica din nou problema agresivității domestice, care poate ajunge la extreme. Atunci, un fost politist si-a omorat tot din gelozie nevasta cu care se afla in proces de divort. Si pe numele lui era emis un ordin de restrictie. Specialistii sunt, insa, sceptici.

Ordinele de restrictie sunt emise uneori prea tarziu sau pot avea o eficienta redusa. Specialistii spun ca un partener ar trebui sa-si puna semne de intrebare si sa ia masuri imediat ce agresiunea, fie si verbala, isi face aparitia intr-o relatie de cuplu.

Citeste si: Nicu Maharu a murit cu o mare durere în suflet! A plecat la ceruri neîmplinit! Ce îi măcina sufletul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si