Mama Zina, „Mama Modei Românești” cum o numeau toți cei dragi, a murit joi, 28 martie, în camera de la azilul de bătrâni unde și-a petrecut ultimii 7 ani din viață. Mulți se întreabă ce se va întâmpla cu averea ei, dat fiind faptul că, unicul ei fiu, Cătălin Negreanu, ar fi fost dezmoștenit deoarece nu a avut grijă de mama sa și, mai mult decât atât, ani la rând nu a vizitat-o.

Citeste si: Decesul Zinei Dumitrescu, plâns de toată lumea: ”E jale la azil” Ce se întâmplă în aceste momente la căminul unde a murit creatoarea de modă

Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii ani într-un azil de lux, loc unde a fost dusă chiar de fiul ei, pe motiv că ”nu știa cum să țină situația sub control”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În ceea ce privește averea, ”Mama Zina” ar fi deținut un apartament, mai multe terenuri, bijuterii scumpe, blănuri și alte obiecte de valoare. De asemenea, creatoarea de modă mai avea un apartament pe Calea 13 Septembrie și alte câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei, terenuri pe care fiul său a încercat să le vândă.

În ciuda faptului că se simțea foarte rău în ultimele luni, fosta creatoare Zina Dumitrescu nu-și făcuse niciun testament. Mai mult decât atât, se vorbea că averea ar fi fost risipită deja de unica sa rudă de sânge, încă din primii doi ani de când a fost dusă la azil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si