Ea a murit chiar la azilul în care locuia de aproape șapte ani de zile.

Citeste si: Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. "Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cei care au cunoscut-o pe "mama Zina" au fost devastați de durere și acum așteaptă să își poată lua rămas bun de la ea. Mirela Veșcan a mărturisit că nici nu știe unde să meargă să o vadă pentru ultima oară pe Zina Dumitrescu. "Ea ducea o viața normală la azil. Spunea că e mulțumită. Nu era singură. Suferea că nu ne are pe noi în jurul ei, dar s-a adaptat. Acum sunt cu telefonul în mână. Nimeni nu știe nimic. Unde o duc, la Bellu, o incinerează, merge în altă parte. Așteptăm să aflăm, să îi duce o floare.", a spus Mirela Veșcan.

Citeste si: Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! Azilul la care a stat în ultimii ani are de recuperat de la ea 90.000 de lei!

A murit în somn!

Și Alin Gălățescu a vorbit despre moartea Zinei Dumitrescu. "Pentru mine ea e cea care a urnit sistemul, a format oamenii în meseria asta. La viața pe care a dus-o, petrecerile la care a luat parte, nopțile nedormite, e fantastic că a trăit atât de mult și că s-a stins fără boli incurabile, fără spitale și chestii de genul asta. Ea a murit natural, în somn.

A trăit și a murit cum a vrut ea", a spus Alin Gălățescu.

Citeste si: Esti o mireasa moderna sau clasica? Alege buchetul de mireasa in functie de personalitatea ta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si