Cristi Borcea, 49 de ani, a fost internat aseară, de la ora 23.00, la secția de cardiologie vasculară, la Spitalul Floreasca.

Citeste si: Doliu pentru români! Iliana Popazu a murit: “Este o mare pierdere pentru toți”

În această dimineață, Cristi Borcea ar fi trebuit să ajungă la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a da explicații în dosarului lui Neculai Onțanu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Însă, din cauza problemelor de sănătate, acesta nu s-a putut prezenta, fiind internat încă de aseară la spital cu grave probleme de sănătate, potrivit informațiilor date de avocatul său.

Fostul acționar al Clubului Dinamo a fost încarcerat la începutul lunii februarie pentru a executa pedeapsa de cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedării plajelor.

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat în 2 iulie 2018, el fiind la acel moment condamnat definitiv, din 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si