Mama celor doi copii bătuţi de tată a scris, pe Facebook, mesaje controversate, ea fiind în Anglia, conform Mediafax. 

„Secretul vieţii este să asculţi mai multpă muzică şi mai puţine bârfe”, este unul dintre mesaje, iar altul, „În viaţă, nu este nevoie să dai explicaţii. Prietenii nu au nevoie de ele, duşmanii nu le cred, idioţii nu le înţeleg”, a scris Gabriela Ovidiu Popa, după ce scandalul privind agresiunea asupra copiilor săi a devenit public.

Soţul ei, tatăl copiilor bătuţi, a fost reţinut în timpul nopţii de miercuri spre joi, după mai multe ore de audieri la sediul Poliţiei din Tecuci, acesta urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ancheta a început după ce autorităţile au vizionat o filmare în care doi copii au fost bătuţi cu bestialitate de tatăl lor.

Bărbatul care şi-a bătut cu sălbăticie copiii, în Galaţi, a fost arestat preventiv, joi, măsura dispusă de magistraţii Judecătoriei Tecuci putând fi contestată la o instanţă superioară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si