Pentru a evita o tragedie, mecanicul a decisa sa opreasca garnitura in camp. Cei 50 de calatori au reusit sa se salveze.

Citeste si: Ea este Nela, tânăra de 26 de ani ucisă de iubit! Unde a zăcut trupul neînsuflețit, timp de 50 de zile

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Trenul venea de la Marasesti si trebuia sa ajunga in gara Galati. La un moment dat, mecanicul de locomotiva a observat că iese fum in cabina si a decis sa opreasca trenul imediat. Garnitura se afla in dreptul localitatii Vasile Alecsandri, cand s-a produs incidentul, la 30 de km distanta Galati. Speriati, cei 50 de calatori au coborat imediat din vagoane.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar mecanicul si conductorul au reusit sa stinga flacarile pana la venirea pompierilor.

Citeste si: Jurnalistul Cristian Botez are nevoie urgentă de transplant de ficat! Starea de sănătate i s-a agravat după ce a fost bătut, iar la mitingul din 10 august a inhalat gaze

"Dispeceratul a fost anuntat despre declansarea unui incendiu la partea electrica a locomotivei, oe trenul Marasesti Galati. S-au deplasat 4 autospeciale. Din fericire, incendiul nu s-a propagate la intreaga locomotive."

, a declarat lt. col. Eugen Chirita- purt. de cuv. I.S.U. Galati

Pompierii şi specialiştii CFR au deschis o ancheta ,insa din primele cercetari se pare ca incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit la locomotiva. In urma incidentului, in zona a fost adusa o alta locomotiva iar trenul a ajuns la Galati, cu o intarziere de aproape doua ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si