Clipul a fost publicat de site-ul christiansabbagh.ro și în el se văd lucruri cu adevărat înspăimântătoare. Timp de peste o oră, mai mulți cetățeni de etnie romă din România, se laudă în fața camerelor că dețin un adevărat arsenal. Mitraliere, pistoale și săbi ninja se văd în clip în mâinile acestor persoane.

Citeste si: Scandal la ICCJ! Liviu Dragnea, îmbrâncit de protestatari! Jandarmeria a dus trei persoane la secție!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Spectacolul este pe cât de uluitor, pe atât de înfricoșător, când te gândești că oameni cu un asemenea comportament chiar au acces la arme de foc și muniție de război.

Citeste si: Udrea, după ce Ponta l-a atacat dur pe Băsescu: Victore, tot fără caracter ai rămas! Mă aşteptam la recunoştinţă faţă de Băsescu, dar şi faţă de mine, că am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi

Încă nu este cunoscută identitatea persoanelor care apar în clip și nici locația exactă, dar Poliția a intrat pe fir și a început o anchetă în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si