Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20- 26 aprilie 2019

Berbec- O perioadă în care câștigurile sunt guvernate de aspectele karmice. Munca înnobilează pe om, deci cei care muncesc pot avea și probleme de descifrat, dar și câștiguri din care e bine să dăriuască celor mai puțin norocoși. Cei care nu câștigă, vor trebui să înțeleagă cum să-și orienteze destinul pe calea corectă, cu care au venit la naștere pe astrograma personală.

Sănătatea are nevoie de sfat astro-avizat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Taur- Pentru cei mai mulți nativi banii sunt foarte importanți, dar dacă nu înțeleg de la mine cum să îi investească și să-i organizeze, pot avea mari surprise și necazuri pe viitor. Cu cei care nu câștigă și stau pe spinarea altora și a statului nici nu are rost să comunic. Cei din urmă pot avea probleme de sănătate și identitate karmică(identificarea locului în Univers). Love is in the air, pentru tot zodiacul.

Gemeni- Aspecte nu tocmai vesele se prefigurează pe astrograma generală a perioadei. E complicat să vă explic de opoziții, de cuadraturi și de tot felul de aspecte academice ce țin de toate domeniile pe care le-am studiat. Harta natală e cea mai bună busolă de orientare în spațiu și timp pentru cei ca voi. Risc de accidente, luxații, intervenții stomatologice, probleme hepatice și de bilă(sănătate).

Citește continuarea pe kfetele.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si