Horoscop indian BERBEC (14 aprilie – 14 mai)

Nume sanscrit: Mesha

Cum e Berbecul din horoscopul indian? Foarte muncitor, lider, sincer si perseverent. Are multa energie si dinamism; cu carisma sa poate convinge si conduce oamenii usor. Se indragosteste usor si e serios in amor.

MESAJUL SAPTAMANII:

Se anunta o promovare sau o recompensa pentru abilitatile tale intelectuale.

O marire brusca a venitului tau aduce o stare de bine si armonie pe toate fronturile. Relatiile cu cei din jur se imbunatatesc, in special cu personale in varsta. O perioada excelenta pentru discutii, negocieri, prezentarea ideilor.

Horoscop indian TAUR (15 mai – 13 iunie)

Nume sanscrit: Vrishabha

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum e Taurul din horoscopul indian? Iubitor, grijuliu, dedicat, incapatanat si usor de ranit. Este loial si atasat de cei iubiti, de job, de angajati, de proiecte, de prieteni, de aproape orice si oricine. In amor nu le place competitia.

MESAJUL SAPTAMANII:

Personalitatea ta atrage oameni si devii o minivedeta. Daca esti implicat intr-o relatie de lunga durata nu sunt excluse discutii despre casatorie sau faci cunostinta cu familia partenerului.

Poate ca un esec anterior te-a impiedicat sa mergi mai departe in relatie, insa acum simti ca este momentul potrivit. Poti fi nervos si emotionat, insa putina meditatie te va ajuta sa-ti regasesti linistea.

Horoscop indian GEMENI (14 iunie – 15 iulie)

Nume sanscrit: Mithuna

Cum e Geamanul din horoscopul indian? Bun comunicator, in special in scris, plin de abilitati, poate avea mai mult de o cariera pe durata vietii.

Alege cariere ce il tine ocupat si ii da mari ocazii de comunicare. In relatii, apreciaza prietenia cu partenerul si nu ii plac posesivii. Adora flirtul.

Citeste continuarea pe kfetele.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si