Favoritul săptămânii, cel care primește și cei 1500 de euro, este Bianca. Cezar este concurentul de la Puterea Dragostei care a părăsit competiția. El a și spus câteva cuvinte înainte de plecare!

”Mi s-a părut o experiență perfectă. Nu m-aș întoarce”, a spus Cezar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ricardo, Alex Zănoagă, Jador și Cezar, la un pas de descalificare

Alex Zănoagă și Jador sunt cei doi băieți protejați în gala Puterea Dragostei. De asemenea, în rândul fetelor, Bianca și Roxana.

Ricardo, Cezar, Alex Zănoagă, Jador sunt propuși spre descalificare, dar oare care dintre cei patru concurenți din Casa Puterea Dragostei va pleca? Oare cine va primi cartonașul roșu? Dar cartonașul galben? Jador își pierde dreptul de ”protejat în gală”, având în vedere că este unul dintre cei patru care s-au ”anturat” în ”încăierare”.

”Pentru actele de agresiune, fiecare dintre voi va primi câte un cartonaș galben. Felicitări. Mergeți la locurile voastre”, a spus Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si